Familiefoto forfatterne

Hvem er vi? Vi er to helt vanlige foreldre, akkurat som du.

Vi begynte å pottetrene med datteren vår Stella på samme måte som så mange andre: ved å la henne sitte på potten i bestemte situasjoner i løpet av dagen for å se om vi fikk en fulltreffer. Dette hadde vi lest om i en bok og blitt rådet til å gjøre.

Joda, det kom tiss i potten nå og da, men bortsett fra det merket vi ikke noen andre fremskritt som indikerte at hun hadde forstått hva potten skulle brukes til eller hvorfor hun satt der.

Hun virket mest av alt forvirret og forstod ikke hva hun skulle gjøre.

Magefølelsen sa oss at dette var helt feil. På dette tidspunktet kunne vi ikke sette fingeren på hvorfor, men vi skulle snart gjøre flere viktige oppdagelser og få kunnskap som vi vil fortelle mer om i denne boken.

Det som virkelig fikk det til å løsne, var at vi fikk høre om en annen fremgangsmåte fra gode venner i Italia. Under en middag fortalte de oss hvordan de hadde gjennomført pottetreningen med sin da to år gamle datter på svært kort tid. Hun hadde gått fra å bruke bleier på heltid til stort sett å holde seg tørr på mindre enn to uker. Vi ble selvsagt veldig nysgjerrige og spurte hvordan de hadde gått frem. De fortalte hva de hadde gjort, og vi noterte noen punkter på en lapp som vi tok med oss hjem.

Vi lot oss inspirere av historien deres, men først og fremst var det forlokkende å ha en form for plan å følge i stedet for bare å gjette seg frem til hva som kunne fungere. Nå skulle vi få det til.

Som sagt, så gjort. Vi startet med å gjøre grundig research ettersom vi fortsatt hadde mange ubesvarte spørsmål. Og så var vi i gang.

Etter bare to dager hadde Stella skjønt hva det hele gikk ut på. Hun hadde lært seg å kjenne igjen kroppens signaler, utviklet blærekontroll, og hun kunne selv gå til potten for å utføre ærendet sitt. Selvsagt havnet det i buksen iblant også etter de første dagene, men både Stella og vi hadde fått et godt fundament å bygge videre på, og bleiene var borte. Vi kunne ikke vært lykkeligere. Og resten gikk faktisk som en lek. På dette tidspunktet var Stella om lag 18 måneder.

Etterpå har alle vi har møtt, spurt oss hvordan vi gjorde det.

Mange har bedt oss om å skrive ned tipsene og rådene våre, så de kan følge samme opplegg med sine barn. Og slik ble ideen til denne boken født. Vi innså at det som mangler i dag, er en konkret plan foreldre kan følge for å hjelpe barna å slutte med bleie. Vi oppdaget også at det er mange myter og masse feilaktig informasjon om pottetrening i omløp i dag. Kombinasjonen av alt dette gjorde at vi følte vi hadde fått et viktig oppdrag, og vi bestemte oss for å skrive en bok som kunne spre vår innsikt videre.

Det som begynte med noen punkter på et ark, notert i hui og hast, har vi nå utviklet til en komplett metode for å hjelpe foreldre og barn med pottetreningen.

Ikke en gang i vår villeste fantasi hadde vi drømt om at boken, nå noen år etter lansering, skulle bli anbefalt av blant annet helsesykepleiere, barnepsykologer, barnehagelærere og pedagogiske medarbeidere i barnehager over hele Sverige.

I denne boken gir vi deg altså mulighet til å følge et tydelig, velprøvd og anbefalt opplegg som så langt er fulgt av over 103 217 barnefamilier med svært godt resultat.

Boken er til dels basert på våre egne erfaringer, men vi har også gjort grundig research ved å ta for oss forskning, lese artikler og bøker samt prate med barnehagepersonell, urologer og forskere. Den utgaven du nå holder i hendene, er dessuten oppdatert med all den erfaringen vi har opparbeidet oss etter å ha coachet tusenvis av familier i bleieslutt siden starten i 2015. Det ligger altså mye arbeid bak boken, og vi håper den også kan hjelpe deg og barnet ditt.

Den samlede vurderingen fra alle de foreldrene som har brukt boken vår, er at den gir deg det mange savner i dag: en tydelig veiledning som steg for steg hjelper barnet å forstå hva potten skal brukes til og hvordan den brukes.

Pottetrening på 3 dager

Start med en gang

Kjøp e-boken her

Last ned boken her, så får du umiddelbart tilgang til vår komplette metode som trinn for trinn forklarer deg hvordan du kan hjelpe barnet å slutte med bleier.

Vi tilbyr 60 dagers tilfredshetsgaranti!
Er du ikke fornøyd med boken eller metoden, får du pengene tilbake. Send oss en e-post, så hever vi kjøpet uten om og men.

Beste ønsker!

Sofia & Michael

Har du spørsmål?
Les her

Eller send en e-post, så hjelper vi deg!