Handletips for pottetrening

Hva må du ha hjemme før pottetreningen? På denne siden har vi i Bleiefri.no, sammen med foreldrene i vårt hjelpeforum, samlet våre beste produkttips.

Noen lenker er reklamelenker, noe som betyr at vi får en liten provisjon dersom du kjøper via vår lenke – selvfølgelig helt uten kostnad for deg. Takk for støtten 🙂

Pottetrening på 3 dager

Boktips – Pottetrening på 3 dager

Er du ny her? Denne boken gir deg en komplett plan for pottetreningen. Pedagogisk metode som raskt lærer barnet ditt å forstå og bruke potten.

Kjøp e-boken her

Boktips – Eine slutter med bleie

Metodestøtte til Pottetrening på 3 dager. Hjelper barnet å forstå de grunnleggende trinnene i å gå på potte eller do. Eine guider og inspirerer barnet ditt underveis. Utviklet av eksperter innen pottetrening og pedagogikk.

Kjøp e-boken her
Kjøp trykt bok her (annonseringslenke)

Boktips – Gøy på potten (klistremerkebok)

Pedagogisk støtte til pottetreningen. Slik fungerer det: Når barnet har tisset eller bæsjet på potten, fester dere et klistremerke med tiss eller bæsj på en av potteillustrasjonene. Barna på bildene blir forbilder for barnet ditt og inspirerer det til å gjøre som dem. I tillegg: Hjelp til barn som ikke vil bæsje på potten.

Kjøp Gøy på potten her (annonseringslenke)

reisepotte

Reisepotte – My carry potty

My Carry Potty er en bærbar potte som kan tas med hvor som helst. Potten har et lokk som gjør at den kan lukkes og bæres, med eller uten innhold. Gummilisten rundt lokket hindrer lekkasje og sørger for at innholdet holder seg der det skal og at ingenting slipper ut. Enkel å rengjøre. Elsket av mange foreldre i hjelpeforumet vårt.

Kjøp My carry potty her (annonseringslenke)

Potta Potette med siliconliner

Reisepotte – Potette

Favoritten når det kommer til reisepotter, som også kan brukes som toalettsete. Er lett å slå sammen og tar svært liten plass. Den kommer med silikoninnlegg, som er behagelig å sitte på og enkelt å rengjøre.

Kjøp Potette her (annonseringslenke)

Ljusblå potta från märket Babybjörn

BabyBjörn smart potte

Den beste potten til hjemmebruk! Denne modellen uten høye kanter er perfekt når du raskt skal gi potten til barnet ditt. Står stødig på gulvet og sklir ikke rundt. Potten er i tillegg utstyrt med en høy sprutbeskyttelse som gjør at det blir mindre søl å tørke opp. For å rengjøre potten, løfter du enkelt ut innerpotten med håndtaket.

Kjøp BabyBjörn potte her (annonseringslenke)

Gør det nemmere for dit barn at øve sig i at bruge toilettet

Toalettsete IKEA

Kjøp også gjerne et toalettsete dersom barnet ditt nå foretrekker å bruke toalettet. Vi kjøpte Ikeas toalettsete og det har fungert fint. Passer de fleste toaletter.

Kjøp IKEA toalettsete her

Toalettsete BabyBjörn

Toalettsetet har en gummikant og en underside som gjør at det sitter godt fast. Setet er lett å rengjøre og har beskyttende kanter mot skvett og søl.

Kjøb BabyBjörn toalettsete her (annonseringslenke)

Tisselaken / plast frotté

En myk og praktisk frottébeskyttelse som plasseres mellom madrassen og lakenet for å beskytte mot uhell.

Kjøp tisselaken her (annonseringslenke)

Krakk BabyBjörn

Perfekt å ha ved siden av potten. Barnet kan sitte på krakken og enkelt ta av seg buksene selv. Står stødig på gulvet og sklir ikke rundt.

Kjøp Babybjörn krakk her

Krakk IKEA

Enten som støtte til bena når barnet sitter på toalettet  (egnet til dette formålet fra ca. 3–4 år), eller for å hjelpe barnet med å klatre opp på toalettet selv.

Kjøp IKEA krakk her